Един от най-важните компоненти на iPhone 8, за които почти непрекъснато се носят нови и различни слухове е дисплея, както и самата форма на смартфона. Повечето информация може вече спокойно да я отхвърлите тъй като, новото изображение публикувано от Еван Блас в Туитър, ни показва какво горе-долу да очакваме от iPhone 8 или поне от предната му част. Има една част отделена от дисплея в горната част, където както обикновено се намират слушалката, предната камера и сензорите. Всичко останало е само и единствено дисплей.

Устройството на снимката е в голям, дебел калъф на Urban Armor Gear, компания, която продава кейсове и за вече съществуващите iPhone 7 устройства. Датата на екрана – петък, Март, също подсказва, че това може да не най-новото мобилно устройство от ябълките. Но! Марк Гърман от Bloomberg, известен със своите връзки в Купертино, казва следното “добър поглед към предната част” на скороизлизащия iPhone.

С тази снимка и всички слухове за дизайн с минимални безели, iPhone 8 ни напомня на LG G6 и Samsung Galaxy S8… Какво обаче ще прави Google Pixel с тези големи рамки? Може би битката между Apple и Google няма да е чак толкова оспорвана в крайна сметка.