Apple-iPad-Air-2-Picture-23
iPad Air 2

За Apple iPad Pro се спекулира от известно време, като последната доза слуховe идва от неназован източник, според който новият таблет ще бъде с 12.9-инчов дисплей, Force Touch технологията, която в момента е използвана за Apple Watch. Устройството също така ще има USB Type-C порт.

Очаква се iPad Pro да се предлага и със стилус, който ще се свързва с таблета чрез Bluetooth. Не бива да забравяме, че по-рано тази година анализаторът Минг Чи-Куо заяви, че Apple ще пусне стилус, когато представи iPad Pro. Според последните изтекли данни към спецификациите на iPad Pro ще влиза и NFC, като така потребителите ще могат да го използват за мобилната разплащателна система Apple Pay.

От хардуерна гледна точка iPad Pro ще бъде с процесора Apple A9, който се очаква да бъде използван в следващите модели iPhone. Все още няма информация кога таблетът ще бъде представен, нито на каква цена ще е. Истинското име на продукта също не е сигурно, че ще бъде точно iPad Pro, възможно е да бъде и Plus. Миналата седмица се появиха данни, че неговите размери ще са 223х306х7.2 мм.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS