HTC готви събитие на 19 септември, на което се очаква компанията да представи новите си Windows Phone 8 смартфони, както и някои с операционната система на Google – Android.

Отдавна в мрежата се носят слухове, че тайванците готвят нов телефон, който ще представлява ъпгрейднат One X. Устройството ще носи името HTC One X+.

Според туит съобщение в микроблогинг социалната мрежа Twitter от потребител @Football4PDA, смартфонът One X+ ще се задвижва от NVIDIA AP37 процесор с четири ядра на 1.6GHz и едно с тактова честота от 1.7Ghz. Теглото на устройството е 129 грама.

HTC One X+ ще пристигне с 32GB вградена памет, като ние подозираме, че ще работи с най-новата версия на операционната система Android – Jelly Bean. Очаква се скоро да се появят и снимки на устройството.

 

Сподели
Предишна страницаNokia работи върху 4-инчов бюджетен Windows Phone 8 смартфон
Следваща страницаФотоманиаци, запознайте се с PowerCam
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg