Samsung Galaxy Active серията е любима на много хора, занимаващи се с екстремен спорт, хайкъри и други интересни натури. Точно за това и появата на нов модел винаги е чудесна новина за тях. Тази година не прави изключение, след като успехът на предишните варианти практически гарантира премиера на Galaxy S7 Active. Ето че се очаква AT&T да обявят модела след броени дни, а негови снимки се появиха в интернет още този уикенд.

Не знаем много за самия Galaxy S7 Active, с изключение че най-вероятно ще е захранен от Qualcomm Snapdragon 820 и цели 4GB RAM. От снимките се вижда, че дизайнът му като цяло е запазен – здраво тяло от поликарбонат с цвят тип дигитален камуфлаж. Разликата обаче е в рамката – за разлика от предишни модели, този път металът е заменен от гумирана повърхност, която изглежда удароустойчива. Според източниците Samsung VN, комбинацията отговаря на военните стандарти.

samsung-galaxy-s7-active-leak-2

Изглежда също така гърбът на Samsung Galaxy S7 Active ще може да се маха, но не е ясно дали ще предоставя достъп до вадеща се батерия. Още – стандартът отново е IP68, което ще рече прахоустойчив и водоустойчив до 30 минути в до 1 метър вода. Повече информация очакваме по време на премиерата на устройството, което както се очаква няма да видим в България поне един или два месеца след старта на продажбите.