PhoneArena докладват, че в Twitter вчера са се появили няколко снимки, които според ъплоудера им (@testingsmiles) са направени с предната камера на дългоочаквания HTC 10. Много скоро след това въпросните снимки са били изтрити, но хитри потребители са ги свалили и сега можем да ги видим.

Според източниците, предвид какво се вижда от тези снимки, е напълно възможно предната камера на HTC 10 да притежава оптична стабилизация. Това би било наистина нещо различно при смартфон фотографията – виждали сме предни камери с широкоъгълни лещи, както и такива със светкавица, но нищо такова до сега.

Имайте предвид, че Twitter компресира снимките (като всяка друга социална мрежа) по време на качването им. Така че е възможно и да се бъркаме за начинът на тяхното снимане. Освен това, не трябва да приемаме напълно доверчиво и информацията, че те със сигурност са направени с HTC 10. И все пак – остават още няколко дни преди да разберем какво наистина ще ни донесе HTC 10.

Ето и остатъкът от снимките:

 

1 коментар

  1. Ама как само са избрали модела… При HTC лицата на хората в повечето случаи изглеждат жълти. С този модел са ударили в 10тката.

Comments are closed.