Samsung-Galaxy-S6-Plus-2

Тази година Samsung трябва да представи следващото поколение фаблет от Galaxy Note серията, като се очаква устройството да бъде обявено по-рано от очакваното – през август, а не на IFA през септември, както беше при предходните модели. Последните две седмици имаше много слухове и данни за спецификациите на Note 5, като днес ще ви предоставим поредната порция във вид на рендери.

Те потвърждават, че фаблетът ще предлага 5.7-инчов дисплей, а дизайнът ще е сходен с този при флагмана Galaxy S6. Благодарение на изтеклите изображения разбираме и точните параметри на Note 5, а те са 153.3 x 76.1 x 7.9 мм. Както и при предходната информация, и тук се казва, че телефинът ще бъде с Exynos 7422 чип, 4GB of RAM, 32GB вградена памет и 16-мегапикселова основна камера с оптична стабилизация на изображението.

Друг интересен детайл е подобрението в батерията, която вече ще е с капацитет 4100 mAh, но от показаното, предполагаме че тя няма да може да се сменя от потребителите. Зареждането ще става през стандартния microUSB порт, а не новият USB Type-C.

Онлайн се появиха и рендери на Galaxy S6 Edge Plus, но според непотвърдените данни той няма да бъде със стилус S Pen. За него се казва, че ще бъде захранван от процесор Snapdragon 808, а размерите му са 154.4 x 75.8 x 6.9 мм. Очаква се батерията да е 3,000mAh.

Galaxy Note 5

Galaxy S6 edge Plus

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS