HTC One

All New HTC One

Изтекоха пълните спецификации на All New HTC One, който още е познат и като M8. Колегите от GSM Arena са се сдобили и с брошура от австралийския оператор Telstra, даваща информация за основните характеристики на HTC One (2014).

Новият флагман на HTC  ще бъде с 5-инчов дисплей, четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота от 2.3 GHz, а капацитетът на батерията е 2,600 mAh. Смартфонът ще бъде с nano-SIM карта, както е при iPhone 5, 5C, Moto X и други, както и с misroSD слот за карта. Новия HTC One ще бъде с 16GB вградена памет, като само 10GB ще бъдат достъпни за потребителите.

Няма информация за това колко мегапиксела ще са задните камери, но останалата част от характеристиките им са запазени от предходния модел на устройството – сензор с 1/3.0 големина, f/2.0 апертура и 2µm размер на пикселите. HTC M8 ще може да знаснема клипове с 1080р резолюция, а не 4К, както се предполагаше. Ще има и значително подобрение в предната камера, която ще бъде 5 мегапиксела. Устройството ще тежи 160 грама и ще има барометър.

gsmarena_100

HTC ще представи официално новия си флагман на 25 март, но ще има ли с какво да ни изненада компанията?