Изследването на еволюцията е пълно с различни противоречия. Има много теории, относно това, какво ще се случи с нас след време и какво сме представлявали преди. Някои учени твърдят, че още не сме достигнали последния етап на еволюцията, освен интелектуално, което се подразбира, така и визуално. Други смятат точно обратното – че няма следващо ниво, следващ етап.

Което и от двете да е, а може би, пък е нито едното от двете, ние живеем в настоящето все пак. За съжаление това настояще не изглежда много добре. Какво бъдеще ще има за човечеството зависи само от нас…

Избрали сме колекция от много добри изображения, които ще ви накарат да се замислите сериозно за всички хора около вас и за нашата планета.

Как ви карат да се чувствате тези изображения? Отразяват ли наистина днешната цивилизация? Замисляли ли сте се, че технологиите пречат на човешкото развитие? И че като цяло, хората преди да били доста по-способни, отколкото са сега? Въпросът е развиваме ли се, или напротив – деградираме? Вие как смятате? Споделете с нас.

1 коментар

  1. Следваща стъпка, A.I.
    И биологичната “маса” става излишна в по-нататъшната еволюция…

Comments are closed.