ios 8.3

Всички притежатели на iOS устройства могат да се радват, защото след като публичната Beta на iOS 8.3 премина успешно и Apple поработи за последно върху софтуера, той вече e пуснат като актуализация до потребителите. Съвсем скоро ще можете да се възползвате от ъпдейта, който е около 300MB.

По интересно е какво включва новата версия на iOS. Освен корекции на бъгове, ще видите също така нови около 300 емотикони, поддръжка на CarPlay, автентификация в две стъпки за Google акаунти и възможността Apple Pay да работи с UnionPay в Китай. Siri получава нови езици, на които да си бъбрите (между които датски, тайландски и шведски), а Passbook, Messages и Photos също са ъпдейтнати.

Разбира се, включена е и възможността да сваляте безплатни приложения без необходимостта от въвеждане на парола. Вградената iOS клавиатура също е подобрена – space бутонът е малко по-издължен, за да може писането да е още по-удобно. Също така и поддръжката на клавиатури от трети страни получава ъпдейт за по-добра работа.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS

Сподели
Предишна страницаРевю на Samsung Galaxy A5
Следваща страницаНовата камера на LG G4 ще е 16МР
Венцислав Димитров е редактор култура на Smart News и студент по астрофизика в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Интересува се от наука, технологии и иновации. Страстта му са космосът, класически sci-fi романи, комикси, хубава кухня и indie игри.