избор на килим за дома

В нашата верига магазини Домтекс, намиращи се в София и Сливен, както и онлайн на сайта ни, ще намерите разнообразие на размери от килими в богати цветове и дизайнерски стилове.

Независимо дали търсите килим за спалня, детска стая, кухня или хол, ние от Домтекс сме сигурни, че нашите съвети ще Ви бъдат наистина полезни, за да направите най-добрия и правилен избор на килимче за Вашия интериор.

  • Килим за спалнята:

Стандартният комплект за спалня включва три пътеки. Две с дължина 150см и една с дължина 250см, като възможните ширини са 60см и 80см.

Ако желаете да покриете по-голяма площ от пода, вземете точните размери, а след това ние ще Ви покажем какви са възможностите, както и кое според нас би било най-доброто решение. В случай, че си представяте Вашата спалня с килим, а не пътеки – то Ви съветваме да заложите на размер 160/230см или по-голям, за да придадете плътност и стил на стаята.

  • Килимче за детската стая:

Ако идеята Ви е да използвате килимчето само за игра, то Ви препоръчваме размер не по-голям от 140/200см.

При по-голяма детска стая, размер 160/230 би се вписал идеално, тъй като обема ще допринесе към уюта, но и оставяйки свободно пространство за игри.

За малките, които често променят своите любими герой, Ви предлагаме малка пътека с размери 80/150см, или кръг (Ф80см).

  • Килим за хола:

В днешно време често срещани са ъгловите дивани „тройка-двойка“ – ако разполагате с такъв и не искате да застъпвате килима под него, Ви препоръчваме размера да бъде 140/200см или 160/230см.

Още по-хубаво е ако разполагате с пространството, и обичате да посрещате гости. Тогава Ви препоръчваме да прибегнете към размер 200/300см или 240/350см.

В случай, че Вашата идея е за малко и кокетно килимче под холната маси, размерът 120/180см ще Ви свърши чудесна работа.

Надяваме се, че нашите съвети ще Ви бъдат полезни. В случай, че се нуждаете от допълнителни насоки, последвайте ни във Facebook на fb.com/domtex.kilimi, или ни се обадете на телефон 0888 641 500. Очакваме Ви!

 

Сподели
Предишна страницаXPG за първи път с овърклок на DDR5 до 8118 MT/s
Следваща страницаКак се промениха играчките през последните 50 години
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.