Банята е едно от най-използваните пространства в дома и оползотворяването на всеки квадратен сантиметър от свободното й пространство е много важно. В този смисъл, няколко креативни идеи за пестене на място могат да ви помогнат много. Нека видим кои са те.

Плотове за стена

Стенният монтаж на плота освобождава ценно подово пространство в банята, като едновременно с това осигурява нужното място за съхранение. Пазарът предлага огромно разнообразие от опции – от дървени шкафове до елегантни модерни материали, така че можете да намерите перфектното решение. Не е нужно да правите компромиси с дизайна, тъй като е лесно да откриете компактни мебели за баня.

Ергономичен душ за баня

Душовете се предлагат в различни форми и размери. Техният универсален дизайн осигурява решения както за малки бани, така и за големи. Чудесната ъглова душ кабина с плъзгаща се врата е едно от най-удачните решения, когато искате да спестите от пространството.

Компактни шкафове за баня

Шкафовете за баня са перфектните свободно стоящи мебели, с които можете да спестите място. Съвременните шкафове за съхранение не само изглеждат страхотно и минималистично, но и са много практични. Тяхната височина и размер ви позволяват да подредите в тях различни аксесоари и да поддържате стилен външен вид на помещението. Личните вещи и аксесоари ще са надлежно прибрани и подредени, а достъпът до тях ще е лесен.

Тоалетна, монтирана на стена

Стенната тоалетна е друго страхотно решение за пестене на пространство и е идеалният избор за малка баня. Тъй като тя заема много по-малко място от обикновената тоалетна, можете да я позиционирате по-близо до други мебели. И тъй като е окачена над пода, се създава илюзията за по-просторна баня, тъй като се открива повече пространство. Едновременно с това около такава тоалетна се почиства много лесно. Подобен съвременен дизайн на тоалетна чиния, която е монтирана на стена, ще ви помогне да изградите баня с много модерен, минималистичен вид.