iphone-photography-by-sam-alive-reveals-hidden-landscapes-designboom-13

Фотографското изкуство се променя, a най-популярното хоби в света се разраства, след като и смартфоните вече имат възможността да заснемат страхотни изображения. Сензорите през последните години успяха да дадат добро качество на снимките, дори и при малките размери при мобилните телефони и таблети. Все повече се увеличава броят на хората, които пътуват и заснемат своите спомени с iPhone и други модели смартфони.

ВИЖ ОЩЕ: НАЙ-ДОБРИТЕ ИЗОБРЕТЕНИЯ НА ТВОРЧЕСКИТЕ ГОДИНИ

Снимките, които ще ви покажем днес, са заснети от камерата на устройствата и са допълнително обработени от мобилните приложения (по-специално VSCO Cam). Техен автор е Игор Бурба, който е фотограф с 8-годишен опит. Той е започнал да работи с мобилни устройства преди 2 години. Бурба се е запалил по iPhone фотографията, след като е открил за себе си удобството да имаш способен фотоапарат винаги с теб.

Фотографът снима предимно портрети, като меланхолията доминира в неговите снимки. Искаме да ви покажем няколко примера за наистина качествени фотографии, които са направени само и единствено с неговия iPhone.

Igor-Burbas-smartphone-photography (1) Igor-Burbas-smartphone-photography (2) Igor-Burbas-smartphone-photography (3) Igor-Burbas-smartphone-photography (4) Igor-Burbas-smartphone-photography (5) Igor-Burbas-smartphone-photography (6) Igor-Burbas-smartphone-photography (7) Igor-Burbas-smartphone-photography (8) Igor-Burbas-smartphone-photography (9) Igor-Burbas-smartphone-photography (10) Igor-Burbas-smartphone-photography (11) Processed with VSCOcam with c8 preset Igor-Burbas-smartphone-photography (13) Igor-Burbas-smartphone-photography (14) Igor-Burbas-smartphone-photography (15) Igor-Burbas-smartphone-photography (16) Igor-Burbas-smartphone-photography (17) Igor-Burbas-smartphone-photography (18) Igor-Burbas-smartphone-photography (19) Igor-Burbas-smartphone-photography