comper

[cquote]Последните няколко седмици получихме доста запитвания по отношение на смартфоните на цена около 500лв, които си заслужават.[/cquote] В момента на българския пазар имаме на разположение Sony Xperia J, HTC Desire C, Samsung Galaxy SIII Mini и LG Optimus L9, които попадат в тази категория, а и най-много си струват опразването на джоба. Разбира се по-старите модели на HTC, Sony, Samsung и LG също се намират на такива цени, но липсата на по-модерен дизайн ограничава избора ни до минимум.

Да, Sony Xperia J, HTC Desire C и Samsung Galaxy SIII Mini имат своите предимства и фенове, но LG Optimus L9 е устройство, което с ръка на сърцето мога да препоръчам. Този смартфон събира в себе си качества, които нито един друг нискобюджетен и телефон от среден клас не може да се похвали, че притежава.

1
2
3
4
5
6
7
Сподели
Предишна страницаXiaomi представи официално Android смартфона Mi2S
Следваща страницаТова ли е iPad 5?
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg