Фен страницата на телекома ще подари на трима клиента смартфон Samsung Galaxy Mini II

Забавна лятна игра в социалната мрежа Facebook с виртуални скреч карти стартира М-Телот утре, 30 юли. Участници в нея могат да бъдат всички фенове на страницата в социалната мрежа. Те ще имат възможност да изтеглят по две скреч карти на ден. Всички, успели да съберат по три или повече печеливши карти на седмица, ще участват всеки понеделник в специална томбола за спечелването на Samsung Galaxy Mini II.

Плажни подаръци ще има за онези десет участници, които са успели да привлекат най-голям брой свои приятели във Facebook кампанията на телекома.

Играта във Facebook е част от атрактивна лятна кампания на М-Тел за популяризиране на новите тарифни планове M-Tel Active. В рамките на кампанията до средата на август промо екипи ще раздават на летовниците в морските ни курoрти скреч карти, чрез които всеки ще има шанс да спечели билети за най-горещите партита на  Cacao Beach, смартфони и много други награди. Безплатни пропуски за музикалните купони на плажа могат да спечелят и всички, които следят редовно страницата на М-Тел във Facebook.

Това лято всички партита на Cacao Beach се организират със съдействието на М-Тел, който предоставя и базплатен Wi-Fi интернет на посетителите му.

С тарифните планове M-Tel Active пет милиона частни и бизнес клиенти говорят за нула стотинки на минута в мрежата на телекома. Те включват и неограничени разговори към един Любим номер. Месечните такси за различните размери на M-Tel Active започват от 9,90 лева с  ДДС.