Grush

Grush

Миете ли си зъбите препоръчителните две минути? Дори за възрастен е скучно и досадно, а как да накараме малчуганите да го правят?

Четката за зъби Grush ще превърне миенето на зъбките в игра, за да направи скучното търкане малко по-забавно за децата. Тя има вградени сензори за движение и чрез мобилни приложения ще си комуникира с iOS и Android устройства. Една от игрите показва венци и зъби, заедно с малки същества, които се появяват между тях, а с помощта на четката и разбира се на точно определено време за измиване, можете да ги унищожите. В друг вариант на приложението децата могат да се грижат за своя виртуален любимец жираф, който расте, докато те си мият зъбките. Предвидено е и отчитане на времето, за да могат родителите да следят дискретно как децата им се справят, без да стоят на вратата на банята и да засичат времето.

Вече е създаден напълно функционален прототип на четката Grush, а проектът си е поставил за цел да събере финансиране в размер на 50 000 долара. Минималната сума за участие е 69 долара, а първите притежатели ще получат забавната четка за 49 долара. Към Grush ще има и универсална стойка за смартфон, чрез която ще можете да монтирате телефона си на нивото на очите докато играете. Четката Grush е предназначена за децата, но не пречи да бъдат създадени забавни приложения и за техните родители. Със сигурност ще бъде по-забавно да играете игра вместо да се взирате в огледалото, докато миете зъбите си, нали? Ако кампанията е успешна Grush ще бъде на пазара още тази есен.