Както най-вероятно вече сте разбрали, Android 7.0 Nougat, бе официално пуснат, само за най-новите устройства на Nexus. Ъпдейтът с неговите най-нови и яки свойства, като подобрения мултитаскинг и по-доброто нотификационно табло, ще бъде достъпен за потребителите идните седмици. Но, ако искате Nougat веднага, на момента, има начин да го получите!

Първо трябва да се уверите, че притежавате необходимото за това устройство. Това означава, че в ръката си трябва да държите Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player, таблет Pixel C, или General Mobile 4G. След това се регистрирайте за Android Beta Program, използвайки същия Google акаунт, който ще използвате и на избраното от вас устройство. После изберете съответно желания телефон или таблет, приемете условията и натиснете Join Beta.

От Google казват, че ще отнеме 24 часа, за да ви изпрати актуализацията на съответния Android, но колегите от The Verge, разкриха, че обикновено това се случва за секунди. Може би ще трябва да сте включили WiFi-a си и да зареждате телефона, за да изтеглите ъпдейта, но това едва ли ще създаде кой знае какъв проблем.

Бета версията е почти еднаква с оригинала, така че, ако наистина искате да побързате с изтеглянето на Nougat, го направете. Докато чакате официалната версия да излезе за вашия смартфон, вече ще сте свикнали с интерфейса на Android 7.0.