скок с парашут

Представете си, че подарявате на някого най-големия подарък за приключения на открито, който животът може да предложи. Можете да го  направитебез да е необходимо да правите огромни разходи, за да изпратите приятеля си на Еверест. Какво е това невероятно нещо, за което говорим? Подаръчен ваучер за скок с парашут.

3 мита за скачането с парашут

1. Изглежда безумно

Не е толкова лудо, колкото изглежда. Нестандартно е, разбира се, но знаете ли, че годишно в целия свят се правят повече от 9 милиона скока с парашут!

Технологията на оборудването за скачане с парашут е изминала дълъг път и ще се учудите като разберете, че най-обикновени хора скачат с парашут по няколко пъти на седмица. В това число влизат адвокати, инженери, банкери, ресторантьори, сервитьори, механици… Тези хора не биха били определени като „луди“ и въпреки това участват в скокове с парашут всяка седмица и обичат да го правят.

2. Опасно е

Статистиката за безопасност при съвременния скок с парашут показва, че рискът е измерим и не е толкова опасен, колкото някой може да си помисли. Смъртен случай при тандемен скок с парашут се случва приблизително веднъж на всеки 500 000 тандемни скока. Тази статистика показва, че е по-вероятно да загинете от удар на мълния или от ужилване от пчела.

3. Скачането с парашут е само за млади хора

Хора на 90 години (и дори дама на 101 години) са правили скок с парашут. Така че, ако търсите чудесен подарък за майка, която е на открито, за татко или дори за баба, единственото, което се изисква, е младежки дух и малко чувство за приключение. 

3 причини да подарите ваучер за скок с парашут

1. Реакцията

Вече си представяте реакцията им в главата си. Вашият близък отваря картичка с ваучер за подарък за скок с парашут и виждате как челюстта му се удря в земята. Може ли да има по-добра реакция за подарък?

2. Очакването

Очакването за скока с парашут със сигурност  няма да бъде като който и да е друг подарък и със сигурност няма да бъде забравен, не може да бъде забравен. В ръцете им се намира ключ към най-голямото приключение в живота и сърцето им ще бие на бързи обороти, докато не скочат от самолета.

3. Преживяване, което променя живота

Ето каква е тайната на скоковете с парашут. То не е толкова страшно, колкото си мислите, че е. Психическото натрупване е много по-лошо от самото събитие. Да виждате хора, които се усмихват от ухо до ухо по време на скок с парашут, не е изкуствено, защото нямате усещане за падане – това е усещане за плаване, което се усеща контролирано и чувството е прекрасно. Това е един специален подарък за авантюриста в живота ви.

Заключение

Ако искате да подарите нещо, което получателят няма да забрави, докато е жив, не се колебайте да му предоставите това преживяване, купете ваучер за тандемен скок с парашут.

Сподели
Предишна страницаКакво трябва да знаем за часовниците Swatch
Следваща страницаКонституция на роботите от Google
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.