Къща в Исландия

къща

Не знам за вас, но аз винаги съм искал да живея в къща. Някак си тези панелки не са ми много на сърце. Не ми харесва обстановката, не ми харесва усещането, лудницата да си през една стена с комшиите и т.н. Да не говорим, че и по душа съм малко по-свободомислещ, обичам простора и мечтата да имам някоя спретната къща винаги е била една от водещите за мен.

Обикаляйки по света и у нас, аз непрекъснато се оглеждам в домовете на хората и се любувам на красивите дизайнерски решения, които са направили домовете им истински дворци. Тук има един момент обаче, в който дизайнерите не са в основата на уютния и красив дом. Реално няма значение колко пари ще хвърлиш за една къща, стремейки си тя да изглежда красива.Понякога е нужно само да избереш подходящото място, което само по себе си е красиво и така може да направи твоята, сравнително евтина къща, да изглежда по-скъпа от всичко останало.

Подобна е и историята, която ще ви разкажат следващите няколко фотографии. Те разкриват приказната картинка на едни обикновени на пръв поглед домове, но безценни, след като се позагледаме малко във пейзажа, който се разкрива пред нас. Определено не всяка една от тях е построена на най-подходящото място, но няма спор, че крие своя чар. На снимките ще видите различни къщи, като започнем от Исландия, Норвегия, Швеция, Шотландия, Панама, САЩ и т.н.

Това е доста интересна, поне за мен, тема и ще се радвам, ако споделите, коя от всичките къщи ви хареса най-много. Ако пък не фигурира, може да споделите снимка в коментарите.