Google Glass

Google Glass

Google Glass безспорно са един интересен и много коментиран продукт, но една от най-честите критики, които понася той са по отношение на дизайна. Google явно работи в тази насока, след като в края на миналия месец сключи сделка с Luxottica Group, компанията която стои зад марките Ray-Ban и Oakley.

Интернет гигантът ще се опита да придаде малко по-привлекателен вид на своя продукт, като слее модата с технологията. Какво ще излезе от това, все още можем само да гадаем, но именно тук на помощ идват концепциите. В следващото 90-секундно видео, можете да видите един различен поглед към Google Glass:

Изчистен дизайн, весели цветове и все същата богата функционалност, но с тези бъдещи Google Glass вече няма да изглеждате като Робокоп, докато се разхождате по улиците, нали? Да, концепцията на Т3 не е официална, но затова пък наистина свързва дизайна и технологиите в един аксесоар, който рано или късно ще навлезе масово в нашето ежедневие. Ако Google Glass изглеждат така, или може би малко по-различно, но все пак като едни удобни и практични слънчеви очила, бихте ли си ги купили?