Намалението е валидно за всички видове пакети в роуминг, осигуряващи комбинирани услуги, с включени минути за разговори и интернет

В отговор на нуждите на своите клиенти от повече минути за разговори, съобщения и трафик в роуминг в разгара на летните месеци, М-Тел предлага ексклузивни намаления на цените на всички видове роуминг пакети.

Най-значително е намалението за Blackberry клиентите. Те ще могат да  ползват до 80% по-ниски цени за пакетите на роуминг услугата Blackberry Mail Away. Така за 3 MB ще заплащат само 3,90 лева, а за 10 MB – 9,90 лева. Абонатите с високо потребление пък могат да изберат Blackberry Mail Away 30 на преференциална цена от 28,68 лева. Всички пакети за мобилен интернет и Blackberry трафик са валидни в мрежите на ЕС и в препоръчителните мрежи на Македония, Сърбия, Турция и Швейцария.

50% е намалението на цената за потребителите на пакетите за мобилен интернет в роуминг. 1 MB с M-Tel Net Wings 60 струва само 0,83 лева, а 10 MB с M-Tel Net Wings 10 вече ще са на цена от 11,90 лева.

До 22% по-ниски цени за разговори, съобщения и интернет в страните от ЕС, Лихтенщайн, Исландия, Норвегия и в мрежата на AT&T в САЩ, предлагат комбинираните пакети М-Tel Pack2Go. Така например, най-големият размер „L” на M-Tel Pack2Go включва 240 минути, 100 SMS и 10 MB в роуминг за цена от 79 лева. С М-Tel Pack2Go пътуващите в САЩ ще могат да говорят само за 0,33 лв./мин. Всички посочени цени са с ДДС.

Бизнес клиентите на компанията също ще разговарят на по-ниски цени с предплатените роуминг пакети. Сега Business EUROTALK, според избрания вариант, предлага до 600 минути време за разговори в роуминг с цени до 0,25 лв./мин. без ДДС.

До 55% е намалението за пакетите с включен интернет трафик, като 1 МВ с Business Net Wings 60 струва само 0,60 лева без ДДС, а за по-малкия пакет от 20 МB клиентите вече ще заплащат едва 13,90 лева без ДДС.

Pressrelease: Mobiltel София, 9 юли 2012 година

Снимка: http://gadgets.gunaxin.com

Сподели
Предишна страницаSamsung Galaxy Note 2 пристига на IFA 2012
Следваща страницаТоп 8 на най-странните и вече нефункциониращи социални мрежи
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg

3 Коментари

Comments are closed.