VIVACOM

От 19 март VIVACOM започва специално намаление на всички смартфони в магазините си в цялата страна, включително на най-търсените модели. Отстъпките за устройствата ще достигат до 80% от първоначалната им стойност и ще важат както при покупка в брой, така и при разсрочено плащане.

От намалението могат да се възползват всички нови абонати на VIVACOM, ако сключат договор за мобилна услуга. Промоционалното предложение ще е валидно12 дни – от 19 до 31 март.

Основното предимство на офертата на VIVACOM е в това, че тя осигурява изключителни отстъпки на всички смартфони, включително и на едни от най-хитовите модели. При закупуванена Samsung Galaxy S4 с договор за 24 месеца старифен план MaxiCall XXL, клиентите ще получат отстъпка от 180лв., а с MaxiCallM – 100лв. Хитовият Sony Xperia Z1ще може да бъде купен с отстъпка от 150лв. с тарифен план MaxiCall XXL и със 70лв. по- малко с MaxiCallMс договор за 24 месеца.Водещият модел на Nokia – Lumia 625, ще се предлага с отстъпка 110лв. с MaxiCall XXL и съответно 50лв. с MaxiCallM, отново с 24-месечен договор.