30 допълнителни безплатни минути на месец ще получава всеки клиент на фиксираната услуга на VIVACOM, който преподпише или сключи нов договор. Допълнителните минути могат да бъдат използвани за разговори към всички фиксирани и мобилни мрежи в страната, както и към първа международна зона. Добавката от 30 минути се прибавя автоматично към минутите, които потребителят има в избрания от него план през първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на договора. Така клиентът си осигурява между час и половина и три часа допълнително време за разговори с всички мрежи без допълнително заплащане и без първоначална цена за разговор.

Плановете, които могат да се сдобият с екстра за допълнителни безплатни минути са най-разпространите стационарни тарифи на телекома – VIVACOM Super Fix и всички планове от тарифната линия „У дома”.

Клиентите на компанията могат да се възползват и от добавките +Mobi и +Fix Europe, предназначени специално за фиксираната услуга на VIVACOM.

 

Сподели
Предишна страницаHTC разкри необичания One SC
Следваща страницаLenovo представи A660 – двусимов водоустойчив смартфон
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg