Когато Apple обяви, че iPhone 5 ще излезе на 21 септември, компанията уточни също, че и най-новата версия на мобилната операционна система iOS 6 ще излезе два дена преди старта на продажбите на смартфона.

Apple iOS 6 излиза по-късно днес и носи много нови функции и подобрения като turn-by-turn навигация, по-дълбока интеграция на социалната мрежа Facebook и други за iPad, iPhone и iPod Touch.

iOS 6 ще получат всички потребители с iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S и, разбира се, новият iPhone 5, който ще пристигне директно с най-новата версия. Ъпдейтът ще е достъпен и за четвърто и пето поколение iPod Touch, iPad 2 и новия iPad.

Сподели
Предишна страницаМилан Залетел е новият главен финансов директор на Мобилтел
Следваща страницаСъбитието на HTC (на живо) !
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg