Неделя сутрин е, ставам и поглеждам своя iPhone 4S. Преглеждам дългия списък с нотификации и отпивам от горчивото кафе. Още сърдит, че не мога да си поспя час или два повече, преминавам към предлед на печата.

Скучните Неделни новини не се отразяват добре на настроението ми, а навън грее слънце, защо не излизам? Както и да е, нека се върна на основното нещо, което ме мъчи.

От години ползвам Android. Наскоро почувствах силна нужда от промяна. Какво друго мога да ползвам? iOS разбира се!

Как обаче един върл защитник на Android ще смени възгледите си? Направих го и сега съм доволен от избора си. Имам най-качествените приложения, телефонът не забива. Нямам проблем с ъпдейтите, защото веднъж пуснати от Apple, те вече са достъпни и за моя малък принц – iPhone 4S.

Как се прие това от хората, които знаят, че съм истински Android фен и защитник? Разбира се, че не добре.

Обаче толкова ли е важно това с какво устройство си, не е ли важно това да си доволен от продукта, който ползваш, без значение от марката, която седи зад него.

Във времена на технологично развитие, каквито са сега, призовавам технологичните маниаци като мен да решават какво да ползват не по марката, а по това какво получават.

Android-versus-iOS

Какво правим обаче, когато стигнете до момента, в който всичко ви е скучно и искате нови и нови неща? Какво ще задържи интереса ми през идните месеци? Дали ще е iOS 7 или Android 5?