Kidamom

Тази седмица в магазините на VIVACOM дебютира таблетът Prestigio Kidamom, предназначен за деца. Смарт устройството идва с предварително инсталирано Kidamom приложение, обогатяващо знанията и уменията на най-малките по увлекателен и забавен начин. С покупката на таблета мобилният оператор предоставя и специално „Sweet tablet“ калъфче за децата във форми на различни животни. Prestigio Kidamom се предлага ексклузивно от VIVACOM за 1.90 лв. на месец с тарифен план Traffic Unlimited XL+.

Платформата Kidamom осигурява безопасна интерактивна среда за деца  от различни възрастови групи и дава възможност за упражняване на родителски контрол. В онлайн портала могат да бъдат открити над 600 анимационни и образователни филма с любими герои като Франклин, Маша и Мечока, Динофрози и още много други. След изтичане на безплатния 3-месечен период, включен в пакета, всеки потребител ще може да удължи срока на абонамента си чрез VIVA Apps на атрактивни цени.

С таблета PrestigioKidamom малчуганите могат да се насладят на своите любими анимационни филми на 7-инчов TFT дисплей, предоставящ ярки и богати, наситени цветове. Устройството се отличава още с двуядрен процесор с тактова честота 1.3 GHz, 8GB вградена памет и 1GB RAM. Операционната система, под която оперира PrestigioKidamom, е Android OS v4.2.