Ако изтеклата снимка от миналата седмица, показваща стъкления гръб на LG G6, не ви се е понравила, може би днес имаме нещо за вас. През уикенда се появиха детайлни изображения на флагмана, според които той ще е с изцяло метален дизайн.

Изтичането на снимките идва от корейския сайт UnderKG и техен анонимен източник. Не е ясно какво точно се случва тук — дали G6 ще бъде със стъклен гръб, метален такъв, или пък ще се продава във два варианта? По-вероятно е един от двата слуха да е фалшива тревога, но няма как да знаем кой точно…

lg-g6-metal-back-leak-2

Ако се фокусираме обаче върху останалите неща от снимките, които ни казват от UnderKG, можем спокойно да се порадваме на устройството. LG G6 изглежда ще има аудио жак (в горната част на смартфона), също USB Type-C порт и отново ще дойде с двойна камера. Скенерът за пръстови отпечатъци пак ще играе роля и на power бутон.

Интересно е да се отбележи, че безелът в долната част на смартфона е малко по-голям от горния такъв. И все пак той не е прекалено голям, така че това не би трябвало да е проблем.

lg-g6-metal-back-leak-3

Друго нещо, което би било добре да споменем — ако смартфонът се окаже с метален дизайн, вместо стъклен, то имплементирането на безжично зареждане ще бъде почти невъзможно. За такова по-рано се говореше, така че ще трябва да почакаме, за да разберем повече.

Друго не знаем, включително дали на снимките тук изобщо може да се има доверие. Чакаме. Премиерата на LG G6 ще бъде на 26 февруари — само още три седмици.

lg-g6-metal-back-leak-4