Изглежда Илон Мъск не смята да спира с изненадите. Това разбираме, след като вчера той използва Twitter профила си, за да съобщи, че до края на октомври ще станем свидетели на премиерата на два нови продукта от Tesla. Първото събитие е насрочено за 17 октомври и Мъск твърди, че никой не очаква това, което ще бъде представено. Следващото пък е към края на месеца — на 28.

Идния понеделник Tesla трябва да представят нещо, което се предполага, че не е коментирано до сега. Възможно е да става въпрос за нещо, свързано с най-новата електрическа кола от компанията Model 3.

Когато говорим за втората октомврийска премиера на Мъск и компания, това вече не е мистерия — след придобиването на SolarCity от страна на Tesla, предприемачът обяви, че скоро на пазара ще се появят соларни панели за покриви с вградени батерии. Този конкретен продукт, както може би някои от вас знаят, бе първата точка от втората част на големия Tesla Master Plan от Илон Мъск.

Е, сега остава да почакаме съвсем малко, за да видим какво точно ще ни покаже създателят на Tesla и SpaceX другия понеделник. Колкото до 28 октомври — това несъмнено също ще е жестоко! Вие кое от двете събития очаквате с по-голямо нетърпение?