Може би сте чували някой да казва, че си носи цялата къща със себе си. Това обикновено може да се каже за жените, които събират всевъзможни неща в чантите си, че направо за момент да се зачудиш къде се побират толкова много предмети. Това донякъде е хубаво, донякъде си е просто влачене на всякакви щуротии по цял ден с теб. Има хора обаче, които вземат много по на сериозно носенето на къщата със себе си. Това е така, защото те наистина си носят къщата в буквалния смисъл.

За разлика от нормалните хора, които наемат камиони и кранове, които да свършат тази задача, героите в следващото видео просто си отлепят къщата от земята и си я носят като чувал с картофи. Колкото и да ви е странно този подвиг е дело на 80 здрави мъжаги, завряли се в къщата и с общи усилия я местят на новото и място. Като по чудо, всичко минава благополучно и новата-стара къща вече е с друго разположение.

Какво да ви кажа? Ето така се правят нещата. Няма какво да се занимаваш с кранове, да даваш пари за майстори и т.н. Най-лесно си е да си викнеш комшиите, едни такива здрави момчета, и да вземеш къщата в ръце и да си я преместиш сам. После всички дружно да седнат и да си се почерпят за добре свършената работа.

Наздраве!