Apple имат лоялни клиенти по цял свят, благодарение на които всъщност съществува компанията. Обаче като всяка една институция и Купертино имат своите недоволни потребители. Очевидно ядосан французин вчера е влязъл в Apple Store в Дижон и е започнал спокойно да размазва всякакви устройства на Apple пред екипа на магазина и неговите клиенти. Поне 10 iPhone-а са били унищожени, с както виждате от клипа, метално топче, което французите използват за тяхна игра. Бесният спокоен клиент размазва също и един MacBook Air.

Според френската медия, ядосаният на компанията човек, е задържан извън магазина и няма други щети и наранявания, освен гореспоменатите. Предполага се, че клиентът на Apple се бунтува срещу неотразените му права и по-точно срещу това, че не си е получил някаква сума, която му се е полагала, обратно. За щастие на компанията, мъжът е закупил няколко AppleCare защитни планове, иначе тези щети на Купертино щяха да им струват хиляди долари.

Със сигурност това не е най-правилното решение на проблема, но както и вие и ние знаем, понякога милиондоларовите компании успяват да ни доведат до подобни състояния. Не защитаваме този бесен-спокоен французин, но знаем със сигурност, че Apple понякога си заслужават подобно отношение.

1 коментар

  1. Как AppleCare пакетите които е закупил клиента за устройствата си защитават устройствата в магазина???

    Няма лоша реклама както се казва 🙂

Comments are closed.