Кевин Харт е известен комедиант, който е зает постоянно било то с заснемането на нов филм или вземането на участие в различни реклами за H&M, Xfinity, Madden и други.

Но освен това, той често тича за здраве и за да бъде трениран и наскоро е взел едно решение, което ще промени живота му, а именно – започнал е да използва Apple Watch Nike+, за да може смартчасовникът да проследява неговите тренировки. Вижте обаче на какви интересни места обича да тича Харт…

Денят на всеки притежател на новия Nike+ започва с въпроса „Ще тичаме ли днес?“ и поне за Харт, отговорът винаги е „Да“.

Очевидно Харт няма намерение скоро да се откаже да тича… Каквото и да се случва той продължава напред.

Всяка от рекламите показва различна функционалност на часовника и ясни причини винаги да бъдете мотивирани и да обръщате повече внимание на здравето си.

В последната реклама Харт вече доста се е побъркал… Дори спира да си поговори с една птица, но бързо-бързо приключва разговора, щом часовника му задава обичайния въпрос. Харт не може да устои на предизвикателството.

Тази серия от реклами може да убеди хората, които ги гледат, че Apple Watch Nike+ е един наистина страхотен часовник, като стане дума за тичане. Всички негови функционалности и различни приложения са перфектно направени с цел да мотивират хората. Няколко въпроса обаче остават неразкрити: Как по-точно Харт е зареждал устройството си? Какво е ял през тези три и повече месеци? Не му ли се е искало да се изкъпе???

Със сигурност обаче един отговор е ясен: Брадата му определено е фалшива!

1 коментар

  1. Интересно, как го зарежда в пустинята?
    Истината е, че Apple watch би била много добра джаджа с поне седмица battery live.

Comments are closed.