Компютърните игри се възраждат: анализатори предвиждат пазарът да достигне до 35 милиарда щатски долара, отчасти благодарение на отличните графики и процесорна мощ, но също така и благодарение на популяризирането на електронните спортове и игрите със свободен достъп.

Поради тази причина от Lenovo добавиха 4 нови попълнения към семейството на Y геймърската серия, създадени с най-високите характеристики и портативност за почитателите на игрите. Най-активните геймъри няма да устоят на изкушението да надникнат под капака на новия ideapad Y900, работещ с Windows 10 и създаден за напълно завладяващо преживяване по време на игра, независимо дали сте у дома или на гости.

Насладете се на една по-голяма производителност с по-голяма мощност на процесора, повече памет и по-добри графики само с едно натискане на бутона от клавиатурата. С четири ядрения Intel Core i7 K-series процесор от шесто поколение за най-доброто геймърско представяне, NVIDIA GTX 980M графики и клавиатура с механична многоцветна подсветка, този 17-инчов лаптоп е готов и за най-тежките виртуални битки.