Дутцен-Крус-Sasmung-1

Тя е холандка. Тя е топ модел, красива, секси и позната на милиони като един от ангелите на най-легендарния бранд за дамско бельо Victoria’s Secret. Тя е Дутцен Крус, а най-новата рекламна кампания с нейно участие прави лятото още по-горещо. Как да не ти се прииска да се гмурнеш в басейна с нея? 🙂

Причината Дутцен да позира в прохладните води на фона на впечатляваща гледка е целта на компанията, от която е ангажирана: Samsung. Корейците разчитат на красавицата да промотира предимствата, които дава водоустойчивостта на Galaxy S5 and Gear Fit.

Doutzen-Kroes-Galaxy-S5-3

Като всеки топ модел Дутцен Крус трябва винаги да бъде в топ форма, а редовните тренировки са ключът към това. В момента обаче тя е в по-специален период от живота си – бременна е и очаква второто си дете, което не й позволява да бъде толкова активна. Samsung използва и този факт, за да подчертае възможността S5 и Gear Fit да се съобразяват с индивидуалните нужди на всеки, следейки фитнес програмата и диетата му, така че да му помогнат да постигне целите си в свое собствено темпо.

Дутцен казва, че използва комбинацията Galaxy S5 и Gear Fit като личен фитнес треньор. И не пропуска шанса да се наслади на кристално чист звук, използвайки слушалки от серията Level на Samsung, докато слуша любима музика на смартфона си.

Готови ли сте и вие да захвърлите дрехите? 🙂

Doutzen-Kroes-Galaxy-S5-2Doutzen-Kroes-Galaxy-S5-4
samsung-galaxy-s5-gear-fit-doutzen-kroes-campagne
Doutzen-Kroes-Galaxy-S5-6