За предстоящите празници Мтел е подготвил повече изненади, съобразени с желанията и личните нужди на българите. Като потвърждение на обещанието „Повече за теб“, дадено от компанията при нейното ребрандиране тази година, телекомът започва коледна кампания с повече устройства, повече безплатни разговори и повече възможности за общуване.

От 29 ноември Мтел предлага за Коледа промоционален пакет от абонамент и два телефона, единият от които е Samsung Е1050 с Прима карта Коледа 2012. Така клиентите на Мтел получават предложение изцяло в коледен дух и могат да зарадват или изненадат приятно с втория телефон любим човек.

Телефонът Samsung Е1050 от промоционалния пакет има цветен дисплей и е с дълъг живот на батерията от 800 mAh. Прима картата към телефона е с първоначален бонус от 200 минути към номерата от групата Семейство и приятели, 100 SMS-а и 100 MMS-а в Мтел, както и един лев време за разговори.

Първоначалните бонуси на Прима картата са валидни 30 дни от получаването й. В зависимост от сумите, с които в последствие тя се презарежда, картата получава до 50 бонус минути в Мтел, до 100 бонус минути към групата Семейство и приятели, до 200 минути към VIP номер  и цена от 0.39 стотинки на минута към всички мрежи в страната.

Коледната промоция е за нови и съществуващи абонати на телекома. Възползвайки се от нея, клиентът подписва двугодишен договор за определен тарифен план, както и договор за лизинга на двете устройства.