Делото между Apple и Samsung доведе до показването на снимки на първия прототип на iPad, носещ името 035, правен през 2000 година. Снимките показват устройството, което е подтикнало Apple да създаде супер успешния таблет. 

Колегите от Network World намериха цитат на Стив Джобс от 2010 година от All Things D конференцията:

„Ще ви кажа една тайна. Всичко започна с таблета. Имах идея за стъклен дисплей, мултитъч дисплей, на който можеш да пишеш само с пръстите си. Питах хората за него. И около 6 месеца по-късно, те ми показаха този страхотен дисплей. И аз го дадох на тези прекрасни хора, занимаващи се с потребителски интерфейс. Устройството беше толкова красиво, че аз си помислих „О, Боже, ние можем да направим телефон от това.“ И ние оставихме таблета настрана и започнахме да работим върху iPhone. „

Снимките са на предварителен прототип на iPad, направени някъде през 2002 година, дадени на съда от Jonathan Ive, вицепрезидент на индустриалния дизайн в Apple.

Можете да видите как е изглеждал първият iPad и как Apple успя да промени света отново, като преработи устройството, за да предложи страхотен дизайн и тънък корпус на потребителите.

 

А вие какво мислите за iPad?

 

Източник: Forbes

Сподели
Предишна страницаNokia има изненада за феновете на 7ми септември
Следваща страницаНови оферти и от BOB скоро
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg

2 Коментари

Comments are closed.