След официалната премиера на Samsung Galaxy S8 възниква въпросът: „Кой смартфон е с най-добрата камера?“.

Години наред отговорът веднага изникваше в съзнанието ни – iPhone, разбира се! Напоследък обаче нещата не стоят точно така. Galaxy S8, LG G6, iPhone 7 или Google Pixel притежава топ камерата?

Може би пък смятате, че S8 като най-ново устройство се предполага, че ще използва някакви свръх технологии и те автоматично ще изпратят осмицата на първо място сред своите конкуренти? Е, дори така да мислите… Не е така.

Всеки от четирите смартфона е изключително добър що се отнася до мобилната фотография. Вие сами преценете кой от тях според вас е най-добър в тази област чрез снимките по-долу.

Цвят

smartphone-cameras-coloursmartphone-cameras-colour-1smartphone-cameras-colour-2

smartphone-cameras-colour-3

Не може много да се прецени кой от смартфоните се справя най-добре с цвета. Това, което със сигурност се вижда е, че iPhone 7 има проблем с него.

Детайли

smartphone-cameras-detailsОт тази снимка може би ви изглежда, че LG G6 е най-добрият в детайлите, но… Когато се вгледате по-отблизо, ето какво се случва:

  Без никакъв коментар Pixel XL излиза начело на тази класация.

Слаба светлина

smartphone-cameras-low-light Тук може би най-добре се е представил iPhone 7. Колкото до предната камера… Борбата е между S8 и G6:

smartphone-cameras-low-light-selfiesmartphone-cameras-low-light-selfie-1Е от тези няколко кадъра, коя камера смятате, че е най-добрата от всички? Ще се радваме, ако споделите с нас в коментарите.

2 Коментари

  1. Години наред ,а и все още лумия е с най-добра камера! Не пишете неистини!

  2. Преди много, много години, в една далечна галактика…

Comments are closed.