karol-art-semestаr-jovica-milenov

Ако по един или друг начин се занимавате с изкуство и сте творец, Арт Семестърът на Корпоративен университет Карол – „Карол криейтив“, е нещо, което ще ви заинтересува. Той е образователно-творчески, създаден за хора на изкуството. Проектът е за хора, които искат да правят нещата, а не за тези, които чакат да им се случат. За хора, които искат да бъдат част от една нова култура и да бъдат посланици на тази нова култура. В нея могат да участват арт хора със свободни професии и студенти, занимаващи се с изкуство.

Станете ли част от този Арт Семестър, вие ще научите как работят финансовите пазари, как да управлявате парите си, изкуство ли е инвестирането, подходящи ли са фондовете за арт хора, как изкуството работи за парите и как парите работят за изкуството. Ще учите и творите едновременно. Ще се превърнете от Art Thinkers в Financial Thinkers.  С брейнсторминга ще превърнете индивидуалната творческа работа в екипно генериране на идеи, които ще пресъздадете с вашите си изразни средства.

И все пак вие сте творец и искате вашите произведения да достигнат до хората. И това е част от всичко, което ще получите, разбира се. Творбите ви ще бъдат изложени в Арт салона на Карол. Всяко едно произведение ще може да бъде купено по цена, определена от вас, която ще получите в пълен размер, без никакви комисионни от страна на организатора. Ще имате още една възможност да стигнете до различна аудитория и публика.

За да станете част от всичко това, е нужно да изпратите свое арт CV, мотивационно писмо – защо искате да се включите в проекта, какво очаквате от него, какво е вашето изкуство и какво бихте създали по време на Арт семестъра, както и три снимки на ваши творби.

Йовица Миленов, за който ви разказахме в един от нашите материали, е един от щастливците, чиито творби бяха изложени преди дни в Арт салона на Карол. Той е известен със своите уникални картини от спрей, но там имаше шанса да покаже своя истински талант и това, което може да прави. Йово показа няколко чудесни маслени творби на тема „лицемерието“, които просто могат да ви оставят замислен за доста дълго време.

Арт Семестърът на Корпоративен университет Карол е нещо, което трябва да разгледате и ако вашият талант е уникален, това е мястото, където може да се изявите. Вече се приемат кандидатури за второто издание от 11 до 29-ти май.

karol-art-semestаr-jovica-milenov-2karol-art-semestаr-jovica-milenov-1