Instagram е собственост на Facebook, така че не би трябвало да ви учудва фактът, че социалната мрежа за споделяне на снимки ще тръгне по стъпките на отрочето на Марк Зукърбърг. В блог пост вчера Instagram споделиха, че работят по алгоритъм, който ще позволи на приложението да ви показва пропуснати моменти. Нещо подобно на функциите при Facebook и Twitter, с които някои все още се опитват да свикнат.

С една дума, постовете в Instagram скоро вече няма да вървят точно в хронологичен ред – пригответе се да виждате неща от преди ден-два, ефективно пропускайки най-новите качвания от профилите, които следвате… макар че Instagram твърдят, че целта е точно да не изпускате най-важното. Такава е и идеята на Facebook, но чудно защо ли понякога попадаме на постове, които е трябвало да видим още преди два дни (буквално). Добре поне, че уеб версията на Facebook все още позволява избор за изглед на най-новите новини.

И така – какво мислите за новата функционалност, която предстои да срещнем в Instagram? Ще ви помогне ли по-ефективно да следите качванията на профилите, които следвате, или точно обратното?

2 Коментари

  1. Не зная за Инстаграм, но в нюз фийда вьв фейсбук ми излизат постовете на точно 5 (едни и същи) човека благодарение на новият им алгоритъм и 1000 различни реклами. Аз имам близо 400 човека в приятели и ме интересуват всичките а не само 5 от тях.

Comments are closed.