V1 Viper е е телефон, който ще ви предложи елегантност, стил и индивидуалност. Телефонът е с елегантен дизайн, подчертан от метални контури, и е лек и тънък. V1 Viper е е с дебелина само 7.8 mm и тежи 122.5 грама. И още, можете да изберете цвета, който е най-подходящ за вас: бяла или черна перла.

Адаптиран за вашите нужди

Телефонът работи под Android 4.4 Kit Kat. Това ви дава повишена скорост при реакция и плавност при употреба.

ВИЖ ОЩЕ: Знаехте ли за този „easter egg“ в Samsung Galaxy смартфоните?

Ефективност и организация

Очертава ефективно контактите ви! V1 Viper е е перфектният избор за потребителите с две SIM карти. Сега имате два телефонни номера в едно устройство.

Добре дефинирани цветове

Насладете се на голяма яснота на изображението! V1 Viper е е с 4.5-инчов IPS OGS дисплей и резолюция 854 х 480 пиксела, за да предложи по-широк ъгъл на визуализация и естествени цветове. Dragontrail Glass гарантира защитата на екрана и осигурява по-голяма устойчивост срещу драскотини и удари.

Скорост, мощност, динамика

V1 Viper е е елегантен телефон, който е в крак с постоянно движещия се свят. Смарт телефонът е с 1.3 GHz четириядрен процесор. Също така разполага с 1GB оперативна и 8GB флаш памет, която може да бъде разширена до 32 GB с помощта на  microSD карта.

Бързо и лесно прехвърляне на файлове

Прехвърлянето на файлове от един телефон на друг никога не е било толкова лесно. За целта разполагате с приложението Hot Knot. Стартирайте приложението на вашия и на получаващия телефон, сложете екрана на вашия телефон върху екрана на получаващия телефон и за по-малко от секунда ще чуете вълшебната дума. Това означава, че прехвърлянето е успешно. И бързо!

Една снимка е колкото хиляда думи

Хвани важните моменти с високо качество! Основната 8MP OV8858 камера с автофокус е решението, което осигурява висока производителност, адаптирано към новото  поколение смарт телефони. В сравнение с предишните модели, Viper e предлага редица подобрения, като например по-добра производителност при заснемане на изображения при слаба или силна светлина и осигурява значително намаляване на потреблението на енергия. Също така, дължината от 2.0 μm отваряне на блендата осигурява ярки и ясни изображения, дори при слаба осветеност.

Уловете снимките, които желаете

Камерата има няколко функции, които реализират веселбата сред приятелите ви. Активирайте опцията Gesture Shot и с нейна помощ може да снимате само при усмивка или знака на мира. А само една  дума може да задейства светкавицата. Кажете „cheese “ и снимката ще бъде направена мигновено.

Превърнете най-красивите моменти в ценни спомени чрез  Full HD видео запис.

Уловете впечатляваща панорама, до 360 градуса.

Вие сте главният герой!

Бъдете модерни и си направете selfie! Предната 2MP камера е идеална за тази цел. Активирайте опцията „Красиво лице“ и подобрете снимките си! И ако ви липсват любимите хора, обадете им се чрез видео разговор.

Телефон… във вашия ритъм

V1 Viper е е с Yamaha усилвател, с функция DTS. Звукът е ясен, така че ще може да слушате какъвто стил музика желаете, с максимален интензитет.

Трансформирайте всичко в пълен размер

С функцията Wi-Fi Display съдържанието на вашия смартфон може да бъде прехвърлено към всеки телевизор с HDMI порт, чрез Smart2View адаптер. А вашите видео игри, филми или снимки ще станат незабравими, реални преживявания.

Чат, Споделяне, Харесване 3 важни думи

Социалните мрежи са част от живота ни. Бъдете в крак с всичко, с публикуваното от приятели или споделете своя опит чрез Facebook или Skype. Двете приложения са на разположение в предварително инсталирания магазин и така всичко е просто: натиснете  бутона за логване.

Бъдете подготвени за всяка ситуация

Вашият телефон знае всичко. Включително какво е времето. Без значение дали е слънчево, ветровито, дъждовно или снежно, отсега нататък вие ще знаете как да се облечете или какво да планирате за следващите часове и дни. Ето защо сме инсталирали за вас приложение Времето.