bogomil-bonev

Богомил Бонев е финалист от реалити формата X Factor, излъчван по Нова Телевизия. Той е най-младият участник в предаването, но това не пречи да е един от най-търсените и амбициозни музикални звезди от нас.

Решихме да разберем повече за Боги като му зададем въпроси за бъдещето на кариерата му, къде смята да учи и как мобилните технологии помагат на младите артисти.

Представи се с няколко думи.

Богомил е едно съвсем непринудено и нормално момче от малък град, което следва мечтите си и никога не се предава пред трудностите .

Как те промени X Factor?

X Factor беше една изключително голяма и полезна школа за мен, не само в музикален, но и в житейски план. Предаването промени представите ми за музика, даде ми един изключителен тласък в моето развитие занапред, срещна ме с хора, с които съм приятел и до днес . Благодарен съм, че получих възможността да бъда част от историята му.

Кой беше твоят фаворит?

Сложен въпрос…. Всички ние бяхме един страхотен отбор, абстрахирахме се от факта, че сме във музикален формат със състезателен елемент. Всеки притежава нещо уникално и различно, което формира индивидуалността му. На мен лично ми беше трудно да определя кой е фаворитът ми, тъй като се стараех да бъда възприеман като приятел, а не като конкурент.

Мислил ли си за кариера извън България?

Абсолютно!Това ми е мечта. Осъзнавам трудността й, тъй като навън е изключително трудно за всеки един. Има хиляди хора, борещи се за дадена цел, не си единствен . Надявам се един ден да имам възможността да изведа кариерата си извън България .

Разбрахме от гостуването ти при Jeason Brad Lewis в BOXTV, че би искал дует с Justin Bieber. Защо?

Основните причини са две. Първата е, че съм му фен и се радвам на това, което прави. Много е трудно на крехка възраст да се справяш с огромното напрежение, а той успява . Другата е, че сме артисти, чиято аудитория е сходна и смятам, че подобен проект би бил доста интересен и грабващ.

Каква трябва да бъде границата между теб и феновете ти? Колко близки можете да станете?

Границата между мен и феновете ми трябва да бъде такава, която да удовлетворява и двете страни. Никой не трябва да остава ощетен. Феновете винаги искат да знаят какво се случва с любимите им изпълнители, затова те от своя страна трябва да направят така, че да разберат.

Как помага YouTube на младите артисти?

Изключително много помага, вярвайте ми! Не само на нас, а и  на хората от цял свят.  Това е едно от местата, където можеш да покажеш себе си на света и да бъдеш забелязан.  Неслучайно ставаме свидетели на толкова клипове на хора от различни области, чрез които показват своите качества и това, което им доставя удоволствие. Всеки човек има право да разкрие таланта си.

Колко често влизаш във Facebook? Смяташ ли, че социалните мрежи сближават звездите с феновете им?

Във Facebook влизам ежедневно. До голяма степен тя, както и другите социални мрежи, са нещо като медиум между хората. Там можеш да научиш много неща, различни едно от друго, да видиш кой какъв успех е постигнал или какъв гаф е направил.

Какъв смартфон използваш?

iPhone.

Защо избра него?

Това е повлияно най-вече от личния ми характер и това, с което се занимавам. За мен е важно винаги да съм информиран и в час със събитията около мен, дори когато не съм в дома. Именно това съкровище ми помага за тази цел, а и не само. Чрез телефона ми, имам връзка с моите приятели, семейство, което е не по-малко важно от останалото. Мога да кажа, че до някаква степен съм пристрастен към телефона си.

Кое е приложението, което най-често използваш?

Хмм, по-скоро кое не използвам. Всяко от приложенията ми трябва в един или друг момент, в зависимост от насоката. Може би най-вече социалните приложения като Facebook и Instagram.

Какво би те накарало да смениш мобилното си устройство си? Каква функция би ти привлекла вниманието?

Нямам намерение да сменям телефона си с друг. Напълно доволен съм от това, което предлага и смятам, че няма да искам да направя подобна смяна.

С кого от X Factor си най-близък?

С всички от  X Factor си останах приятел, което е най-важното . Най-близък си останах с Jeason, Рафи и Сани.

Коя е песента, която най-често слушаш през последния месец?

Напоследък много слушам тази на Justin Timberlake – Mirrors. Страхотна е!

Смяташ ли, че в България се наблюдава една централизация на населението само и единствено към столицата?

Това е явен факт и е напълно нормално да бъде така. Всеки търси по-добри възможности за професионална реализация. София е най-големият град в България. Повечето неща, от които се нуждае човек за своята дейност, могат да бъдат намерени тук. Но от друга страна е много относително, тъй като някои хора предпочитат да живеят в своите родни места или градовете, където преди това за живели. Всичко е до лично предпочитание.

Може ли човек да се реализира успешно извън София?

Разбира се. Най-важното е да знаеш как да постъпиш, за да получиш реализацията, към която се стремиш.

Ако не се занимаваше с музика, каква би била професията ти?

Не мога да се сетя в момента.

След като завършиш училище би ли се отдал изцяло на музиката или едновременно с това ще продължиш образованието си? Къде?

Това е нещото, над което разсъждавам усилено, тъй като за мен е важно това, с което се занимавам да ми допада и самият аз да имам полза от него. Сигурен съм, че в бъдеще няма да мога без музиката, тя е неотделима част. Въпрос на обмисляне е какво да уча, но знам със сигурност едно – искам да продължа образованието си извън България.

Пожелай нещо на читателите на Smart News Bulgaria.

На читателите на Smart News Bulgaria искам да пожелая да бъдат живи и здрави, да бъдат винаги в час с новостите и да се доверяват на технологиите, защото без тях в днешно време животът ни би бил немислим.

Намерете Боги тук: Facebook: https://www.facebook.com/bogomil.bonev

Twitter : https://twitter.com/bonev2

YouTube: BogomilOfficial