Ако се върнем малко назад във времето, до септември, ще си спомним за новината, свързана със създателя на Minecraft. Маркус “Notch” Першон стана “срамно” заможен, след като Microsoft купи играта за 2.5 милиарда долара. Очаквано следствие на това е той да си купи къща, нали? Така и стана и от тази седмица той е вече собственик на мега огромния, мега красив, мега скъп палат в Бевърли Хилс, Калифорния. Той надцака Бионсе и Джей Зи със скромната сума от 70 милиона долара на търг.

ВИЖ ОЩЕ: INSTAGRAM ВБЕСИ ВСИЧКИТЕ СИ ПОТРЕБИТЕЛИ С ИЗТРИВАНЕТО НА ФАЛШИВИТЕ ПРОФИЛИ

Тази “колибка” е оборудвана със зала за бонбон, изложбена зала за коли, водка и текила барове, 54-метрова извита стъклена врата, която се отваря към басейна, осем спални, 15 бани, дрешници с размерите на апартамент, кино и още много други неща, които нямаме в нашите домове.

Това луксозно жилище за 70 милиона включва всичко необходимо за една къщата – от мебели до произведения на изкуството, 18-метрова трапезария и т.н. Сделката включвала и касите с Dom Perignon. Това е очевидно най-високата цена, платена някога за къща в Бевърли Хилс, а това не е място, което се слави с бедни жители. Ако се замислите, това е по-малко от три процента от цената маркер Minecraft.