Напълно възможно е понятието “виртуални спортове” да не ви говори много. Немалко хора си представят, че в случая говорим за видео игри, което обаче не е точно така. Виртуалните спортове представляват симулация на реални такива, но мачовете в тях се случват в рамките на няколко минути. Те са все по-популярни в платформите на букмейкърите и има причини за това.

Виртуални спортове – какво представляват те?

Вече все по-трудно можем да открием букмейкъри, които да не предлагат въпросните виртуални игри в своите каталози. Водещият български оператор WINBET не прави изключение, като компанията разполага с отделна секция, предназначена за именно подобен тип забавление.

Обяснено най-просто, виртуалните спортове са компютърна симулация на определено спортно събитие – футболно, баскетболно, тенис, бейзбол и други. Много често играта протича с отбори и състезатели с напълно измислени имена, докато в други случаи се използват реалните названия на клубове или държави, например.

Залозите на виртуални спортове протичат по начин, напълно идентичен на стандартните такива. Имаме различни пазари и коефициенти за тях, които можем да използваме. Едно от големите предимства е, че един футболен мач не протича за 90 минути, както обикновено, а за едва няколко. Това дава възможност на потребителите да опитат няколко различни залога в ограничен период от време. Доста любители на залозите прибягват до виртуалните спортове в момент, в който не намират нещо интересно за игра, а имат желание да опитат късмета си или да “убият” малко време.

Баскетболът е един от виртуалните спортове в WINBET

Феновете на баскетбола могат да опитат късмета си под формата на виртуални игри в WINBET. Българският оператор осигурява подобно изживяване в спортове като футбол, баскетбол, тенис, бейзбол, конни надбягвания и надбягвания с хрътки.

Ако спортът с оранжевата топка попада във фокуса ви, достатъчно е да кликнете на менюто “Баскетбол”, за да видите наличните срещи за поставяне на залог. Двубоите са разделени на сезони със съответните кръгове, като подобно на NBA, отборите са с имена на американски градове – Лос Анджелис, Ню Йорк, Далас, Маями, Кливланд, Хюстън и т.н. Към всеки двубой ще видите коефициенти, а кликайки на него, ще можете да разгледате и наличните пазари. Освен за краен победител, което е най-базовият възможен залог, можете да пробвате опции като:

  • Хендикап
  • Брой точки
  • Печеливша разлика
  • 1-во полувреме / Краен победител

За всеки двубой има таймер, който отброява колко време остава до неговия край. Както сами ще видите, имате ограничен период от време и за поставяне на залога си, така че внимавайте да не го пропуснете.

Стратегия за залози на виртуални спортове

Обективната истина е, че залозите върху виртуални игри са доста хазартно преживяване. Вероятно се досещате защо – тук играем с напълно измислени отбори и състезатели, които не съществуват в реалния живот и се управляват изцяло от компютърна симулация. Поради това е невъзможно да взимаме предвид фактори, които присъстват в автентичните спортни залози – форма на отбори и играчи, наказания и контузени, психическа настройка и т.н. Залозите на виртуални спортове могат да бъдат изключително забавни, но все пак имайте предвид всичко това, преди да поставите по-масивни суми на масата. Пожелаваме ви успех!

Сподели
Предишна страницаYettel предлага SAMSUNG Galaxy A13 с 40% отстъпка от цената
Следваща страницаСлънчева клетка с най-висока ефективност
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.