Анкета

Както вече знаете, в рамките на следващите няколко седмици ще проведем няколко анкети. С ваша помощ ще разберем какво е мнението на българските потребители по някои любопитни въпроси и ще видим какво мисли мнозинството от вас по някои любопитни теми. За целта сме подбрали въпросите така, че анкетите да са забавни и полезни.

Днес решихме да ви попитаме следното: какъв цвят лаптоп предпочитате? В такъв момент винаги изскачат няколко казуса, които ви тласкат към различни продукти и магазини, от които да го закупите. Какво е важно за вас, преди да вземете решение? Може би това дали сте момче или момиче, или пък се опасявате, че ако е светъл ще се цапа? Може и причината да е съвсем друга.

Гласувайте според това, което е най-близо до вашите предпочитания. Нужно е само да изберете едно от предложенията и да си въведете имейл адреса, а за десетима от вас следващата седмица ще има по един безплатен код за активация на антивирусна програма McAfee. Печелившите ще избираме на абсолютно случаен принцип и ще се свързваме с тях именно на имейл адреса, с който са се регистрирали.

 

[contesthopper contest=“39109″]

[contesthopper contest=“39110″]

[contesthopper contest=“39111″]

[contesthopper contest=“39112″]

[contesthopper contest=“39113″]