Слуховете, че Apple работи по собствена електрическа и вероятно автономна кола, не стихват. Откакто разбрахме, че пректът е озаглавен Project Titan, и че компанията е наела на работа автомобилни инженери, работата стана сериозна.

Сега най-новата информация идва от анализатора Джийн Мюнстър и фирмата Piper Jafray. Той смята, че Apple ще представи своят автомобил някъде през 2019 или 2020, със старт на продажбите през 2021. Причината за забавянето от около две години след представяне, би било за да държи пазара в очакване.

Мюнстър оценява възможността Apple изобщо да представят своя кола на около 50-60%. И все пак, това е човекът, който сгреши в прогнозата си за успеха на Apple TV. Колкото до цената на „Apple Car“, както анализаторът твърди, че ще се казва автомобила, тя се предполага, че ще е е около 75 000 долара и ще е в съревнование с Tesla Model S.

Много е рано да коментираме каквото и да било, но ако Project Titan е реалност, то можем да очакваме още слухове и изтичаща информация в близко бъдеще.