Поредицата на Говори ѝнтернет и Yettel изгрява с чисто нов сайт с богато съдържание и ексклузивни смарт предложения за слушателите на всеки епизод

 

С нов сайт и богато съдържание „Аматьор“ подкаст идва с мощна подкрепа за новогодишните обещания за здрав дух в здраво тяло. Надъхващата поредица на Говори ѝнтернет и Yettel вече се разполага нашироко на amatior.bg с много повече полезна информация, снимки, видео и ексклузивни предложения със смарт джаджи за слушателите на всеки епизод. Новият сайт на шоуто, което разказва какво е да изпробваш един спорт за първи път, идва с разнообразно меню от здравословни източници на допамин и обещава желязна мотивация за първата крачка към по-добрата ни версия тази година. В галерията с епизоди потребителите могат да намерят „своето нещо“ или да предложат нов спорт или активност, в която водещият Еленко или някой от продуцентите на шоуто услужливо ще се пробва вместо тях.

За да дадат кураж на всички, които все още се колебаят дали да започнат, смелите агенти на „Аматьор“ влизат в ролята на новаци в спорта, борят страха от трудната първа крачка и показват, че няма нищо срамно да не те бива в началото. Правят го винаги в компанията на утвърден експерт в сферата, с когото отговарят на най-важните въпроси за начинаещите: кой, къде и кога може да практикува, нужна ли е екипировка и как да изберем правилната, какви качества и добродетели развива конкретният спорт, как да тренираме безопасно. Във всяко издание тандемът аматьор и про показва и кои смарт технологиите ще ни помогнат да държим мотивацията си висока и да подобряваме представянето си всеки път.

В шарения архив на amatior.bg вече има 10 серии, които идват в перфектно съотношение ноу-хау, пот и забавление. Поредицата стартира на две колела с епизод, посветен на градското колоездене, полита с парапланер във втора серия и оставя простора широк с епизод 3 и преходи в планината. Епизод 4 се дава без бой на бразилско джу джицу, а пети отдава нужното на духа и съзнанието с йога и медитация. Епизод 6 е направо задължителен, ако тази година сме решили да се пробваме с бягането, а 7-и е за онези, които винаги са искали да бъдат каубои. Епизод 8 вдига сериозно оборотите и пулса със скуош, а с 9 макар катеренето да е в зала, стената е висока, адреналинът – също.

С епизод 10 в пътеводителя на спортните аматьори се нареждат функционалните тренировки, в които уверено прохождаме с помощта на треньорите Паскал и Йордан Дичеви от Максфит. От любопитния разговор на корос фит гидовете с продуцента и аматьор на броя Димитър разбираме какъв фитнес е практикувал първобитният човек, защо е вредно седенето и как да подберем най-подходящите за нашата физика упражнения с тест за мобилност и издръжливост.

На 10.02. е премиерата на новия, 11-и, епизод на подкаста, в който за първи път в аматьорското приключение ще се впусне дама. Маргарита Доровска (Марги), която слушателите познават от друг подкаст от групата на Говори ѝнтернет – Говори Артистът – буквално ще се гмурне в новата си роля и заедно с Тони Михайлов, републикански рекордьор и световен шампион в категория мастърс, с когото ще поговорят за ползите от плуването, избора на басейн, работата с треньор, значението на стиловете и какво да правим, ако ни влезе вода в ухото. В този епизод Yettel ще зарадва слушателите и със специален промокод amatior за 10% отстъпка на цялата серия Apple Watch SE 2022 в онлайн магазина на оператора.

Желаещите да се абонират за „Аматьор“ могат да го направят напълно безплатно през amatior.bg или в мрежата за подкасти по свой избор:

  • Spotify
  • Apple Podcasts
  • Google Podcasts.