Когато търсите работа, вашата автобиография е най-важното нещо, наред с представянето ви на интервюто. Точно за това тя трябва да бъде представителна, изчистена, ясна и максимално подробна… Или може би не? Според сайтът Novorеsumе.com, това не е точно така. Те вярват в идеята, че вашето CV трябва да е кратко, точно и ясно. Ето защо, те са направили примерно резюме на един от най-успешните предприемачи на нашето време, Илон Мъск.

По-долу можете да разгледате автобиографията му, като може би ще ви направи впечатление, че тя се побира точно на една страница. Това е учудващо, след като знаем, че неговата кариера – простираща се в рамките на 20 години – е пълна с постижения и компании, които той или е основал, или е част от.

Според Novoresume, вашето CV не трябва да е по-дълго от една страница. Такава е напълно достатъчна да представи опитът ви, вашите постижения и предишни работодатели. И не само това – представени по този начин, вашите умения би трябвало да привлекат погледа на компанията към вас.

Ето и CV-то на Илон Мъск:

elon-musk-resume-novoresume