Знаем, че производителите пускат различни версии на свои телефони по света. Често имаме американска, европейска и азиатска версия на едно и също устройство. Основната разлика е в дизайна или хардуера. Наскоро се появиха слухове, че Samsung има намерение да пусне специална версия на новия си флагман Galaxy S III – Developer Edition. Днес те се потвърдиха, след като на сайта на топ оператора в САЩ – Verizon се появи смартфона.

Когато Verizon пусна смартфона на пазара в Америка се появиха доста критики. Потребителите критикуваха оператора, че смартфонът, които се предлага от тях е със заключен Bootloader. Тогава Samsung потвърди, че операторът е изискал от компанията да им достави „заключени“ телефони и, че това не е решение на корейците, а само и единствено на Verizon. Явно сега компаниите искат да поправят грешката си.

Samsung Galaxy S III Developer Edition пристига с отключен Bootloader, за да улесни разработчиците. Според слуховете, устройството ще се предлага за 599.99 долара, но информацията все още не е потвърдена.

Източник: Geeky Gadgets

Сподели
Предишна страницаHTC Desire HD няма да получи ICS?
Следваща страницаApple ще пусне евтин iPad през есента
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg

2 Коментари

Comments are closed.