Samsung Galaxy Alpha Picture 9

Тази година Samsung се изправи срещу ниски продажби, намаляване на печалбите и това дава възможност на други амбициозни конкуренти да завладеят по-голям пазарен дял. Технологичният гигант знае, че нещо трябва да се промени и преструкторирането в компанията показва, че тя ще приложи нова тактика при борбата за клиенти.

ВИЖ ОЩЕ: MOZILLA ЗАМЕНЯ GOOGLE С YAHOO

Една от тях е произвеждането на значително по-малко смартфони през следващата година, което ще позволи на настоящте и бъдещите потребители да се ориентират по-лесно сред предложенията, както и да изберат по-лесно своята смарт джаджа. Другата може да бъде Samsung SM-E500F, устройство което е засечено от сайта Zauba и ще се тества в Индия.

samsung

Това е първото утройство на Samsung с буквата „Е“ в името на модела, което ни подсказва, че може би става дума за пионер в изцяло нова линия. Неговата вносна цена е 46 889 индийски рупии, равняваща се на около 757 щатски долара. Няма друга информация относно SM-E500F, но колегите от SamMobile предполагат, че Samsung ще използва буквата „Е“ за нова серия, подобно на Galaxy A5 и Galaxy A7.