Ако карате колело, знаете че е задължително да използвате светлини или поне светлоотражателна жилетка нощем. Колоезденето в града при ограничена видимост и лошо време е опасно, но не и ако правилно покажете присъствието си на пътя. Ето защо Revolights представиха най-новия си комплект за колоездачи Eclipse+. Джаджата в момента се промотира чрез Indiegogo кампания.

Eclipse са светлини, съставени от LED диоди, които се закачат за предната и задна гума на колелото ви посредством специални закачалки. Всяка от гумите по този начин се сдобива с по 24 диода; предната свети в бяло, а задната – в червено. Ако пък се интересувате от възможността да подавате светлинен сигнал при желание да завивате, то Eclipse+ позволява и това – тази машинка е малко по-усъвършенствана и предлага Bluetooth свързаност. По този начин можете да подавате мигач чрез смартфона си и дори чрез жестове с умен часовник. Интересното е, че Revolights позволяват различна бързина на мигане на диодите, взависимост колко бързо карате. Също така специален светлинен сигнал се задейства и когато ударите спирачки.

Еко желаете да си купите някоя от джаджите на Revolights, то можете да направите това през Indiegogo кампанията още сега и то на промоционална цена. Eclipse струва 149 долара, а Eclipse+ (с Bluetooth) – 209 долара.

« Revolights Eclipse – Indiegogo »