G4

В момента е модерно да се правят телефони, които са водоустойчиви. Това се превърна в търсена глезотия от производителите и до някаква степен има смисъл, макар тази водоустойчивост да не е това, което повечето хора си мислят. LG G4 е един от топ моделите, които може да си купите на пазара днес и най-новият флагман на корейците. За съжаление по официални спецификации той няма сертификат, че може да издържа на потапяне във вода или нещо подобно, но всяко нещо си има изключения.

Потребител в YouTube реши, че липсата на сертификат не означава нищо и си накисна телефона в мивката за цели два часа. Естествено, тестът не бе проведен на дълбочина от един метър или повече, а може би в малка локвичка с дълбочина около от два сантиметра. Това е доста по-различно и трябва да го отбележим, но от друга страна два часа са си два часа.

Дали LG направиха водоустойчив телефон без да искат? И да, и не. От този тест излиза, че телефонът би оцелял след подобен тест, макар след това да е бил поставен в купа с ориз за 12 часа. Истината е, че в ситуация, в която изпуснете вашия LG G4 във вода или го потопите под чешмата, шансовете след това да работи са много големи, но при истинско потапяне в дълбоки води резултатът може би няма да в полза на G4.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS