Hugo Boss и Tommy Hilfiger са последните две модни компании, които представиха свои собствени Android Wear 2.0 часовници по време на Baselworld 2017. Тази практика въобще не е нова. Често виждаме, как подобни компании пристъпват към такива решения, защото трябва да попълнят дупките на пазара за носими устройства.

Часовникът от Hugo Boss – The Touch, изглежда малко по-официален и има опция и за кожена каишка, което е добре. „Допирът“ ще има NFC, но няма да бъде със сензор за сърдечния пулс. Но като се има предвид вида му, със сигурност няма да отидете да бягате с този часовник, така или иначе. Устройството ще струва около 395 долара, когато излезе на пазара през август месец.

Колкото до TH24/7You от Tommy Hilfiger (едно от най-ужасните имена, което можеха да изберат), бихме казали, че той става за всекидневна употреба със своята метална каишка. TH24/7You е по-евтин от Touch – 299 долара, но пък е без NFC и монитор за пулса.

За съжаление, не се знае почни никаква информация относно спецификациите и на двата часовника. И двата са с Android Wear 2.0, но данни за хардуера и дори за размерите, в които ще бъдат продавани, все още няма.